04.11.2016

Кожна дівчина хоче бути красивою і привабливою.

manikyur
Кожна дівчина хоче бути красивою і привабливою. Ми багато часу приділяємо своєму волоссю, експериментуючи з кольором, зачіскою. Ретельно підбираємо собі туш, тіні, помаду та інші елементи декоративної косметики. Прискіпливо вивчаємо склад всіляких кремів, лосьйонів, масок для обличчя і тіла.

При цьому, ми любимо повторювати, що все це робимо для себе. Звичайно, частка правди тут є. Дійсно, щоб відчувати себе впевнено і на всі 100%, просто необхідно навести красу, і почистити пір'ячко!

Але, дорогі дівчатка, давайте все-таки, зізнаємося, що початкове і глибинне бажання бути красивою спрямоване в першу чергу на чоловіка.
Ми хочемо себе прикрасити, нарядити, піднести з вигідної сторони – і все це для того, щоб чоловік звернув на нас увагу, забажав нас і захотів нашої уваги до нього. Ми прагнемо привести його в збуждений стан, зачепити в ньому тваринний інстинкт до продовження роду, ми ніби подаємо  йому сигнал: «Дивись, яка я яскрава і принадна... Ти не можеш пройти повз таку здобич, ти ж мисливець... Ти повинен наздогнати мене, завоювати, зробити своєю жінкою».

А тепер уявіть на хвилину, що ви досягли своєї мети і ваш принц у ваших ніг. Настав вирішальний вечір, коли остання перепона між вами буде подолана і вас чекає ніч пристрасного та шаленого кохання. Ви довго готувалися до неї. Пестили і плекали своє тіло, зволожували його ароматними кремами, бездоганна зачіска, очі сяють.

Загалом, ваш принц убитий наповал. Він сідає поруч, ледве стримуючи стогін захоплення, не зводячи замріяного погляду з ваших ідеальних губ, бере вас за руку... і раптом відчуває шорсткі долоні, обвітрену шкіру, застарілий мозоль на правому пальці (привіт від кілограмів чищеной картоплі). Принц, пропустивши удар серця і затамувавши подих, опускає очі вниз. І що ж він бачить? Відросла кутикулу, що стирчать задирки, нерівно підстрижені нігті. Або варіант не для слабкодухих – облуплений лак на ніжних ручках коханої!

Все! Романтичний настрій розсіявся, серпанок пристрасті розтанув, нестерпне бажання кохання згасло за мить, а принц терміново згадав, що забув вимкнути праску і погодувати кота. І стрімко відкланявся.

Сумний і неприємний кінець, чи не правда? Адже вся справа в одній маленькій, але дуже важливій деталі – в гонитві за красою всього тіла ми чомусь забули про руки. Доглянуті жіночі лапки з красивим манікюром недвозначно дають зрозуміти чоловікові, що ця дама піклується про себе навіть у дрібницях. І секс з нею буде відмінним, так як вона не упустить жодної деталі, що впливає на ваше спільне задоволення.

Ось так, не очікували, дівчатка? Чоловіки зараз пішли дуже розбірливі і вибагливі. Їм подавай не просто красуню, а панночку модну і доглянуту, щоб відчувався в ній шик і блиск. А найпростіше заявити про себе і своєму індивідуальному лоску – зробити ручки в своєму неповторному стилі. Чому саме ручки? Та тому що макіяж зі стразами або зачіска в леопардових тонах – це креативно, але на любителя і не на кожен день, а от нігтиками можна хизуватися завжди і скрізь. А вже якщо і про нігтики на ніжках не забути, то чоловік приречений бути підкорений Вами.

Тепер перейдемо до конкретики. Хочете перевірити на собі чарівну силу доглянутих рук і ніг, причому, абсолютно безкоштовно? Станьте моделлю, на якій будуть відточувати свої знання наші учні курсів манікюру, педикюру. Подати заявку на реєстрацію в якості моделі Ви можете за цим посиланням: http://krasota-promin.blogspot.ru/p/zajavkimodelej.html


Але це ще не все. Ми пропонуємо вам пройти у нас один з кращих курсів нігтьового сервісу в Харкові

Що ви отримуєте в результаті? Крім спеціального диплому про те, що ви пройшли курси манікюру, і можете професійно його робити, у вас буде можливість привести в ідеальний стан свої ручки і ніжки без сторонньої допомоги. Вам не потрібно буде записуватися за 2 місяці наперед, щоб на Новий рік або 8 Березня вражати оточуючих оригінальними нігтиками. І, нарешті, ваш чоловік ніколи не побіжить вимикати праску, якщо вже довелося йому доторкнутися до вас в інтимній обстановці.

Заманливо? Тоді ласкаво просимо до нас на навчання манікюру в Харкові. Записатися ви можете тут
Наш менеджер зв'яжеться з вами та підбере індивідуальну програму під ваш розклад і ваші уподобання.


Напевно  Ви шукали:
доглянуті руки, курси манікюру, курси нігтьового сервісу в харкові, навчання манікюру в Харкові, курси манікюру педикюру, скільки коштують курси манікюру в Харкові, курси манікюру відгуки, секс і манікюр


Комментариев нет:

Отправить комментарий